Година в луксозни хотели: работата на мечтите очаква кандидати

© www.vidanta.com

Веригата "Виданта", която включва шест луксозни хотелски комплекса на мексиканското крайбрежие, обяви свободна позиция, мечтана вероятно от мнозина. Компанията планира да назначи "посланик", който в продължение на година ще живее в луксозните хотели, ще ползва безплатно техните услуги и въз основа на натрупаните знания и опит ще убеждава хората в цял свят да ги посетят.


Спечелилият конкурса кандидат ще има възможност да опознае изцяло и в детайли всеки от шестте курортни комплекса, ще се отправи на екскурзия до древните градове на маите, ще плува в басейните, ще готви с шефовете, ще се гмурка в подводния свят на Мексиканския залив и тихоокеанското крайбрежие, ще спортува, а вечерите си ще прекарва в изискани ресторанти и нощни клубове, танцувайки салса и пеейки караоке.


© www.vidanta.com


Какви ще са задачите на посланика

Негова отговорност ще е публикуването на постове в социалните мрежи, които да привличат вниманието и да провокират интереса на потенциалните клиенти. Избраният кандидат ще мине обучение, което не само ще обогати познанията му за бранда "Виданта", но и ще му помогне в по-нататъшната кариера, казват работодателите.


Идеалният кандидат трябва да има опит в продажбите или в хотелиерството, да е общителен и готов за нови предизвикателства и, разбира се, да има възможност и желание да прекара една година в Мексико.

Предвижда се годишната му заплата да е 120 хил. долара като работодателят ще покрие и разходите за пътуване до Мексико.


Срокът за кандидатстване е 21 октомври на сайта https://www.worldsbestjob.com/> Резултатът ще бъде обявен на 1 ноември.


© www.vidanta.com

Още по темата

Горещи теми

Още от Дневник

Наклонено елипсовидно кръстовище във Варна възмути Камарата на архитектите в България
Комикът Зеленски е новият президент на Украйна (допълнена)
България е съсед на три от "най-нещастните икономики" в света