Орлов взор към Виена (видео)

Четири орела, оборудвани с 360-градусова камера, заснеха панорама над Виена, която се използва и за туристическа реклама на града, съобщи Виенският туристически борд.


Бруно и Фици - два скални орела от Каринтия, снабдени с камери на гърбовете си, започнаха полета си над австрийската столица от коша на балон с горещ въздух от височина 500 м. Балонът се издигна над градините на двореца Шварценберг, орлите направиха няколко кръга над централните 1-ви и 3-ти район на австрийската столица и се върнаха в ръцете на соколаря.


Записите бяха допълнени от работата на два френски морски орела - Даршан и Виктор, които за стартова точка на обиколките над града използваха телевизионната кула на височина 160 м. Те покриха района около Международния конгресен център и Дунавския остров.Красотата на Виена може да бъде оценена по подходящ начин само от птичи поглед, коментират авторите на начинанието.


Видеото представлява 360-градусова панорама като при пуснато видео е достатъчно мишката да се постави върху някоя от точките му, за да се завърти образът в желаната посока.


Още по темата


Изпращане на видео

Последни

Видео: Другите новини
Георги Дерменджиев - тихият прагматик и рискът с новия "Левски"
"Левски" освободи главния си скаут и назначи Дерменджиев с договор до лятото

Топ видеа

Клей Томпсън изравни рекорда по изстрели от тройката без грешка

Още от Дневник

Елена Йончева е обвинена за пране на пари (допълнена)
Строителство на нов парк върху плаж във Варна беше одобрено въпреки сигналите
От ВМРО поискаха мерки "срещу циганизацията", за да останат във властта