Орлов взор към Виена (видео)

Четири орела, оборудвани с 360-градусова камера, заснеха панорама над Виена, която се използва и за туристическа реклама на града, съобщи Виенският туристически борд.


Бруно и Фици - два скални орела от Каринтия, снабдени с камери на гърбовете си, започнаха полета си над австрийската столица от коша на балон с горещ въздух от височина 500 м. Балонът се издигна над градините на двореца Шварценберг, орлите направиха няколко кръга над централните 1-ви и 3-ти район на австрийската столица и се върнаха в ръцете на соколаря.


Записите бяха допълнени от работата на два френски морски орела - Даршан и Виктор, които за стартова точка на обиколките над града използваха телевизионната кула на височина 160 м. Те покриха района около Международния конгресен център и Дунавския остров.Красотата на Виена може да бъде оценена по подходящ начин само от птичи поглед, коментират авторите на начинанието.


Видеото представлява 360-градусова панорама като при пуснато видео е достатъчно мишката да се постави върху някоя от точките му, за да се завърти образът в желаната посока.

Още по темата


Изпращане на видео

Последни

Купа "Лейвър" - турнирът, който сближава големите съперници на корта
САЩ, Русия и Бразилия са в една група за финалите на световното по волейбол (програма)
Представянето на България на световното по волейбол (в числа и факти)

Още от Дневник

Странен документ събира Борисов и Тръмп днес в САЩ
Снимка на деня: Първо ръкостискане на Тръмп с Борисов
Хипстър нацист или новото лице на крайнодесните в Европа: кой е Мартин Зелнер